Oscar de la Rente FHS

22-03-2019

Just Wimphof x Ster ibop d-oc wffs-vrij v. Krack C x Prestatie keur preferent v. Wisconsin

Voor de juiste eigenaar is Oscar te koop. 

Montana FHS

18-03-2017

Totilas x Tuschinski x Jetset D.

Vloriaantje

Ster ibop d-oc wffs-vrij v. Krack C x Prestatie keur preferent v. Wisconsin x preferent v. Radboud.

Vloor is in 2018 bij mij terrecht gekomen. Eigenlijk voor de verkoop, maar helaas was zij er op dat moment erg slecht aan toe. Toen ik door kreeg wat er allemaal met haar gebeurd was heb ik besloten haar te houden als fokmerrie. Zo hoeft ze niet meer te rijden en mag ze lekker bij ons blijven. 

 

Soraya de la Cour

Deze merrie van Narziss x Major de la Cour heb ik al vanaf haar eerste levensjaar. Inmiddels is dat alweer achttien jaar. Helaas zijn we wegens gezondheids problemen van eerst het paard en vervolgens van mezelf tot en met zo'n zes jaar geleden nooit aan werken toe gekomen. Dit hebben we de afgelopen jaren zeker wel ingehaald. Allereerst ben ik begonnen met dressuur en mochten we begin 2015 al onze overstap maken naar het M2 toen heb ik besloten om meer te gaan focussen op het springen/eventing. Dit is echt wat Soraya super leuk vind! Tijdens ons eerste zomerseizoen zijn we door de B sgw heen gevlogen en inmiddels zijn we nu in ons derde seizoen GESELECTEERD voor het NK!! Dit werd verreden in een L equipe tijdens de SGW Vlietland. Hierbij behaalde we een 4de plaats !!!! Ook heeft deze all round topper 3 winstpunten in bij de endurance. 

Soraya is nog altijd kerngezond en aangezien ik dit graag nog jaren zo wil houden heb ik besloten om haar te laten genieten van een welverdiend pensioen. Regelmatig genieten we samen van een heerlijke buitenrit. 

Flexhorse's Odessa

Deze zeer lieve merrie maakt al zo'n negentien jaar deel uit van mijn leven. Allereerst was zij van mijn moeder en toen ik wat groter was en uit mijn lieve Brutus was gegroeid ben ik al snel overgestapt op Odessa. Met haar heb ik dressuurwedstrijden gereden tot en met het L2. Het wat hogere niveau is niet helemaal Odessa haar ding. Zij geniet vooral van buitenritjes en vind het erg leuk om andere kinderen/mensen wat te leren. Dat is dan ook de reden dat ik met haar geen wedstrijden meer rijd, maar dat ik met haar regelmatig les geef. Ook rijden we regelmatig buitenritten en gaat mijn moeder dan gezellig mee op Odessa. 

Kate

Kate is de kleinste van het stel, maar zeker niet de minste. Ze staat goed haar mannetje tussen alle paardjes. In de zomer van 2019 is zij gedekt door onderstaande hengst. We hopen dan ook dat we half 2020 een super schattig klein shetlander veulen te wereld mogen helpen.